Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin - rozmazane tło podczas walki z kejranem i deszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki problem : kupiłem w empiku grę wiedźmin 2 Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona , i gry walcze z kejranem ( wlasciwie od początku gdy kupiłem gre i zainstalowalem to jak wiedzmin mial retrospekcje o tym ze udziekal w deszczu przed gosciami albo , gdy padal deszcz) miałem rozmazane ciałkiem prawie tło ,postacie były troche przeźroczyste i wyglądały jak by sie w metinie 2 kamere w gościa wsadziło , a po za tym na dole gdzie jest kejran nie ma deszczu ale jak zejde po nizej pewnego schodka to tło sie rozmazuje , przez co nie widze prawie kejrana i jak mam go zabic ?

P.s

Sorry ze nie dalem ss ale w wiedzminie sie ich nie da zrobic

P.s2

Nie widzialem nigdzie dzialu wiedzmin 2 czy cos i nie wiedzialem gdzie to napisac wiec sorry jak by co :)

P.s3

Parametry kompa : Manufacturer: ACer Model: aspire 7738 Processor: Intel? Core?2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz Memory (RAM): 4,00GB System type 32-bit Operating system . Posiadam viste :)

P.s4

To tu mi sie rozmazuje :http://bi.gazeta.pl/im/6/9610/z9610986X.jpg ale na zdjęciu widać nie rozmazaną scene.

Opublikowano

Nie podałeś karty graficznej a 2,2Ghz to to samo co 2,20GHz. Jednak procesor pewnie i tak ledwo co ciągnie tą grę. Zależy jeszcze jak masz opcje ustawione graficzne. Wejdź w te opcje i daj wszystko na minimum/wyłącz Vsync i te inne bajery.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Do zamknięcia . Jak mówią bohaterowie z wiedźmina : " Chędożycie tylko , a nic nie wiecie" :) Na trop jedynie naprowadził mnie studel ale i tak mało mi pomógł . Masz like , temat jak wspominałem do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...